15 693
18 év alatt elért terhességek
Moszkva
Oroszország
+7 (800) 551-16-72

Monday - Sunday

Alexey Klepukov

Alexey Klepukov
Alexey Klepukov
Vezető Embriológus
2010 óta az AltraVita klinikán dolgozik.
Az asszisztált reprodukció rutin laboratóriumi folyamatainak végzése, beleértve a petesejtek gyűjtését, előkészítését, ICSI, IMSI kezelést, petesejtek és embriók tenyésztését, petesejt és embrió fagyasztást, felolvasztást, embrióbebeültetést, asszisztált hatching-et, triphectoderma biopsziát.

Klinikai érdeklődés

  • Spermaminta vizsgálata és feldolgozása, TUNEL és NASUM módszerek alkalmazása
  • Az asszisztált reprodukció rutin laboratóriumi folyamatainak végzése, beleértve a petesejtek gyűjtését, előkészítését, ICSI, IMSI kezelést, petesejtek és embriók tenyésztését, petesetj és embrió fagyasztát, felolvasztást, embriób beültetést, asszisztált hatching-et, triphectoderma biopsziát.

Végzettség

  • 2010-ben diplomázott a Lomonoszov Moszkvai Állami Egyetem Biológiai Karán, az Embriológiai Tanszéken. A képzési projektje és a diplomamunkája az epitalamusz szerkezetének és funkciójának kutatására irányult. Ezeket a munkákat számos optikai kutatási módszer alapján végezte, 4. és 5. generációs mikroszkópokkal (az Orosz Tudományos Akadémia Koltzov Fejlődésbiológiai Intézetében).
  • Az Orosz Tudományos Akadémián töltött munkája során fluoreszcens (több, mint 100 órán át) és konfokális mikroszkóp használatot (több, mint 100 órán át) tanult. Klepukov AA a diplomamunkája eredményei nyomán publikálta a Makarenko IG cikket.

Eredmények

  • Részt vett különböző Embriológiai konferenciákon, szemináriumokon, mint például: «Minőség-ellenőrzés az embriológiai laboratóriumban» (Cecilia Sjoblom, 2013). Oktatóként részt vett a «Petesejtek és embriók vitrifikációja» műhelyen.
  • «Petesejt és embrió vitrifikálás» éves továbbképzés.
Időpontot foglal
person_outline
Név
phone
Telefon
mail_outline
E-mail
arrow_upward