15 693
18 év alatt elért terhességek
Moszkva
Oroszország
+7 (800) 551-16-72

Monday - Sunday

Anton Bolt

Anton Bolt
Anton Bolt
Vezető Embriológus
2010-ben csatlakozott az AltraVita IVF Klinikához
Jártas az ejakulátum vizsgálat klinikai módszereiben, spermaminta feldolgozásában, fagyasztásában, embriológiai technikákban, mint például: oocyta-cumulus komplex gyűjtése, petesejt-denudáció, petesejt megtermékenyítésének módszerei (IVI, ICSI, IMSI), TESA/TESE minták felhasználása a megtermékenyítéshez; petesejt és embrió tenyésztés valamint morfológiai értékelés; embriótranszfer, asszisztált hatching, trophectoderma mintavétel.

Végzettségek

  • 2004-ben diplomázott a Moszkvai Állami Pedagógiai Egyetem Biológia és Kémia Tanszékén. Diplomamunka témája "Az egerek embrióinak fagyasztása preimplantációs fázisban". 

Eredmények

  • 2004 és 2007 között vezető munkatársként dolgozott a  Vavilov Általános Genetikai Intézet Orosz Tudományos Akadémia fejlődésgenetikai laboratóriumában. Tanulmányozta az egerek genomikai imprintingjét azok korai embrionális fejlődési szakaszaiban. Munkája során számos tudományos cikket publikált, diákkonferencián vett részt. Két támogatási projektben vett részt, melyeknek témája a genomikai imprinting embrionális fejlődésben betöltött szerepe volt. Munkája során alapvető technikákat sajátított el egér embriókon végzett kísérletekben, többek között PCR, RT-PCR, elektroforézis, és egyéb laboratóriumi módszerek.
  • 2007 és 2010 között az FSBI Egészségügyi Minisztérium Dermatovenerológiai és Kozmetológiai Állami Kutatóközpontjának munkatársa volt a molekuláris diagnosztikai laboratóriumában.
  • Különböző gyártók reagensein dolgozott. Elsajátította a DNS kivonásának különféle eljárásait, a PCR és az elektroforezis módszereit.
    Különféle konferenciákon és szemináriumokon vett részt, beleértve a Minőségellenőrzés Szervezése Embriológiai Laboratóriumokban szemináriumát (Cecilia Sjoblom, 2013), és oktatott a Petesejtek és Embriók Vitrifikálása workshop-on (M. Kuwayama, 2012).
Időpontot foglal
person_outline
Név
phone
Telefon
mail_outline
E-mail
arrow_upward