15 693
18 év alatt elért terhességek
Moszkva
Oroszország
+7 (800) 551-16-72

Monday - Sunday

Ekaterina Osina

Ekaterina Osina
Ekaterina Osina
Szülész nőgyógyász, reproduktív endokrinológus szakorvos
Több, mint 24 év orvosi tapasztalat
Ekaterina orvos elvégzi a meddőség diagnosztizálásának és kezelésének minden módszerét, az IVF korszerű módszereit és az embrió méhbe történő átvitelét, ismeri a multifollicularis petefészek stimulációval kapcsolatos speciális sémát.

Ekatyerina doktornő a meddőség kivizsgálásának és kezelésének valamennyi módszerét alkalmazza, beleértve a legújabb IVF technikákat és ismeri a petefészek stimulációval kapcsolatos speciális eljárásokat.

Orvosi diplomát a Moszkvai I. M. Sechenov Orvosi Akadémián szerzett.

Szakmai gyakorlatot és posztgraduális képzés az Orosz Orvostudományi Akadémia Szülészeti, Nőgyógyászati és Perinatológiai Tudományos Központjában.

sz-nőgyógyászként dolgozik, legfontosabb érdeklődési köre a magas vetélési kockázatú csoportba tartozó betegek terhesgondozása és kezelése. Diplomamunka témája a gonadotropin releasing hormon (GnRH) agonisták és antagonisták IVF kezelésben történő alkalmazásának vizsgálata volt. 

Számos közlemény, köztük két összefoglaló monográfia szerzője.

Tagja az Orosz Humán Reprodukciós Társaságnak (RAHR), az Európai Humán Reprodukciós és Embriológiai Társaságnak (ESHRE), az Orosz Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaságnak, valamint az Orosz Menopauza Társaságnak. 

Időpontot foglal
person_outline
Név
phone
Telefon
mail_outline
E-mail
arrow_upward