15 693
18 év alatt elért terhességek
Moszkva
Oroszország
+7 (800) 551-16-72

Monday - Sunday

Valentina Apryshko

Valentina Apryshko
Valentina Apryshko
IVF Laboratórium vezető, PhD
18 év munkatapasztalat.
A reproduktív medicina oroszországi és nemzetközi tudományos projektjeinek résztvevője. Számos közlemény szerzője populációgenetika és humán embriológia területén. Az AltraVita IVF Klinikának munkatársa már az intézet alapításától kezdve.

Klinikai érdeklődés

  • Jártas a spermaminták vizsgálata és az asszisztált reprodukciós technikák klinikai kutatásának módszereiben, például: in vitro megtermékenyítés, ICSI, IMSI, hatching (keltetés), blasztomer biopszia,  embrió tenyésztés a blasztociszta stádiumig, spermiumok, petesejtek, embriók és petefészek szövetek mélyfagyasztása.
  • Mikrobiológiai és PCR diagnosztikai vizsgálatokat végez
  • Orosz és nemzetközi kutatási projektek tagja a reproduktív medicina területén. MSU Biológiai Karának munkatársa. Számos publikáció szerzője a populációgenetikáról és a humán embriológiáról. 

Végzettségek

  • 2002-ben diplomázott a Moszkvai Állami Egyetem Biológiai Karán.
  • Részt vett az Új Módszerek az Asszisztált Reprodukció  – In Vitro Fertilizáció (IVF) és Embriótranszfer témakörben, valamint  Embrió, Petesejt és petefészek szövet vitrifikáció (ultragyors fagyasztás) és módszertana témakörben a Kato Lady Klinikán (Tokió, Japán), továbbá az Orosz Orvostudományi Akadémia Szülészeti-Nőgyógyászati és Perinatológiai Tudományos Központjában.
Időpontot foglal
person_outline
Név
phone
Telefon
mail_outline
E-mail
arrow_upward